torty
CIASTO (PODKŁAD):
jasny biszkopt
biszkopt kakaowy
ciasto marchewkowe
red velvet
KREM:
bita śmietana
krem mascarpone
mus czekoladowy
mus owocowy
mus kawowy
OWOCE:
maliny
truskawki
porzeczki
brzoskwinie
banany
borówki
jagody
DODATKI:
kajmak
ciastka oreo
czekolada (ganach)
batoniki
orzechy


babeczki/cup cake
Waniliowe z kremem na bezie szwajcarskiej

Czekoladowe z kremem czekoladowym lub z kremem z serka śmietanowego

Marchewkowe/dyniowe (w zależności od dostępnych składników) z kremem z serka śmietankowego

Cytrynowe wypełnione lemon curud z kremem cytrynowym

Red vel vet z kremem z serka śmietankowego

beza
pavlova lub tort bezowy

- z bitą śmietaną i owocami
- z kawową bitą śmietaną, czekoladą i orzechami
- z kokosowym kremem i sosem owocowym
dla alergików
Na specjalne zamówienie wykonuję również torty, w których tradycyjne składniki zastępuję:

- mąkami bezglutenowymi
- śmietanką kokosową
- masłem wegańskim, itp.
*Ponieważ w pracowni pracuję na produktach tradycyjnych (mąka, pszenica, śmietana, jajka itp.) produkty mogą zawierać śladowe ilości alergenów.





cakes small cake normal cake big